Fotball

Me er to jenter på 13 år som heite Madelen og Synne, og me likar å drive med sport. Me spelar fotball med vener på fritida og på treningar. I tillegg til fotball spelar Synne handball og Madelen driv med skiskyting.
Det me tykkjer er bra med fotball er at me får møte vener og vere sosiale. Me har det kjekt ilag, og møter mange nye folk når me er på bortekampar eller har heimekampar.

Det som er litt dumt er at enkelte kan rakke ned på dei som ikkje er like gode å spela. Det er trist om nokon sluttar på grunn av mobbing, for då kan det hende me til slutt ikkje har eit fotballag meir. Det kan også bli slik at berre dei beste fotballspelarane får spele kampar. Då kan dei som ikkje får spele så mykje bli leie og slutte.

Me spelar på Vik. Me tykkjer me har eit bra lag, ikkje berre på fotball, men og på å støtte kvarandre viss ein føler seg nedfor. Sjølv viss me ikkje vinn ein kamp, kan me bli litt sure der og då, men det går fort over. Me pleier som regel å reise på butikken etter ein bortekamp. Der kjøper me godteri, drikke og kankje litt mat. Når me er på butikken er som regel alle i godt humør.

Spelar du fotball? Kva likar du med fotball/likar du ikkje med fotball?

Madelen og Synne, 13 år.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s